iPhone kullanıcılarını sevindirecek haber! Apple Watch'un o özelliği iPhone'a geliyor

iPhone kullanıcılarını sevindirecek haber! Apple Watch'un o özelliği iPhone'a geliyor

iPhone kullanıcılarını sevindiren haber duyuruldu! Apple Watch'un o özelliği iPhone'a gelecek! İşte ayrıntılar...

Apple, iPhone'ların işletim sistemi iOS için geliştirme çalışmalarını sürdürerek, önümüzdeki aylarda iOS 18 sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Yeni işletim sistemi ile birlikte getirilecek olan önemli yenilikler arasında, Apple Watch'ta bulunan Topografik Haritalar özelliğinin de yer alacağı iddia ediliyor. Bu özellik, özellikle açık hava etkinlikleri sırasında kullanıcılara yararlı bilgiler sunmayı hedefliyor.

TOPOGRAFİK HARİTALAR ÖZELLİĞİ NEDİR?

apple-watch.webp

Topografik Haritalar özelliği, Haziran 2023'te yayınlanan watchOS 10 güncellemesi ile Apple Watch cihazlara sunulmuştu. Bu özellik, yürüyüş gibi açık hava etkinlikleri sırasında kullanıcılara gerekli bilgileri sağlıyor. Kullanıcılar, patikaları, rakımı ve uğrayabilecekleri noktaları görebiliyorlar.

Şu anda sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılabilen Topografik Haritalar özelliğinin, iOS 18, macOS 15 ve visionOS 2 işletim sistemlerine de ekleneceği iddia ediliyor. Bu durumda, iPhone, Mac ve Vision Pro gibi cihazlarda da bu özelliğin kullanılabileceği belirtiliyor.

HAZİRAN AYINDA TANITILACAK

Apple, iOS 18 tanıtım tarihini açıkladı: İşte iPhone'lara gelecek özellikler

Apple, iOS 18'i WWDC 2024 etkinliğinde tanıtarak kullanıma sunmayı planlıyor. Her yıl düzenlenen bu etkinlik, bu yıl 10-14 Haziran tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Bununla birlikte, iOS 18'in yanı sıra iPadOS 18, macOS 15 ve watchOS 11 gibi diğer işletim sistemlerinin de tanıtılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN