Hem fiyat, hem performans ürünü! OPPO Reno 11F 5G'nin fiyatı belli oldu: İşte özellikleri

Hem fiyat, hem performans ürünü! OPPO Reno 11F 5G'nin fiyatı belli oldu: İşte özellikleri

Fiyatı ve performansıyla dikkat çeken bir ürün daha piyasaya çıkıyor! OPPO Reno 11F 5G'nin fiyatı belli oldu: İşte özellikleri. Bu yeni akıllı telefon, kullanıcılarına yüksek performans ve kullanışlı özellikler sunuyor. İşte OPPO Reno 11F 5G özellikleri ve fiyatı...

Akıllı telefon pazarındaki rekabet hız kesmeden devam ederken, OPPO son olarak merakla beklenen yeni modeli Reno 11F 5G'yi tanıttı. Yeni model, özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

OPPO RENO 11F 5G TEKNİK ÖZELLİKLERİ

OPPO Reno 11F 5G official: it is IP65 and has nothing to envy of its bigger brothers - GizChina.it

OPPO Reno 11F 5G, 6.7 inç boyutunda ve 120 Hz yenileme hızına sahip OLED bir ekrana sahip. Bu ekran, 240 Hz dokunmatik örnekleme hızı ile akıcı bir deneyim sunuyor. Ayrıca, yüzde 100 DCI-P3 renk gamı ve 394 ppi piksel yoğunluğu ile göz alıcı bir görüntü sunuyor. Ekran altı parmak izi okuyucusu da kullanıcıların güvenliğini sağlıyor.

Gücünü MediaTek Dimensity 7050 işlemcisinden alan OPPO Reno 11F 5G, 6 nm fabrikasyon süreciyle üretilmiş ve 2x 2.6 GHz ARM Cortex-A78 ve 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik performansını ise Mali-G68 MC4 grafik birimiyle destekliyor.

Oppo Ungkap Reno 11 F 5G Hadir dengan Desain Magnetic Particle Pertama di Industri - Tekno Liputan6.com

Ön tarafta 32 Megapiksel Sony IMX615 selfie kamerası bulunurken, arka tarafta 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kameralarla kullanıcılar yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilirler.

Teknik özelliklerine baktığımızda, OPPO Reno 11F 5G, 8 GB LPDDR4x RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama alanına sahip. Ayrıca, 5.000 mAh batarya kapasitesi ve 67W hızlı şarj desteği ile uzun süreli kullanım sağlıyor.

OPPO RENO 11F 5G SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

Tam bir fiyat performans ürünü olarak öne çıkıyor! OPPO Reno 11F 5G'nin özellikleri ortaya çıktı

OPPO Reno 11F 5G'nin fiyatı ise 300 dolar civarında olacak. Cihaz, Palmiye Yeşili, Okyanus Mavisi ve Mercan Moru renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN