Epic Games'te dev indirim! theHunter: Call of the Wild Master Hunter Bundle o fiyata düştü: Steam'de 1121 TL! Kaçıran bin pişman

Epic Games'te dev indirim! theHunter: Call of the Wild Master Hunter Bundle o fiyata düştü: Steam'de 1121 TL! Kaçıran bin pişman

Epic Games Store, ücretsiz oyunlarıyla ve indirimleriyle dikkat çekiyor! Şimdi de theHunter: Call of the Wild Master Hunter Bundle indirime girdi, O fiyata düştü! Steam fiyatı 1121 TL! Kaçıran bin pişman...

TUNACAN ATALAY

Açık dünya avcılık oyunu tutkunları için müjde! theHunter: Call of the Wild Master Hunter Bundle, Epic Games Store'da büyük bir indirimle sadece 30 TL'ye satılıyor. Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

STEAM FİYATI 1121 TL

epic-games-indirim-2.jpg

Steam platformunda aynı paket 34,44 dolar (yaklaşık 1121 TL) gibi yüksek bir fiyatla satılıyor. Epic Games'in sunduğu bu cazip indirim, avcılık oyunlarına ilgi duyanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

OYUN HAKKINDA

theHunter: Call of the Wild, geniş ve detaylı açık dünyasında avcılık deneyimi sunan bir oyun. Master Hunter Bundle ile oyuncular, farklı avlanma bölgelerine erişim sağlayarak çeşitli hayvan türlerini avlayabilir ve avcılık becerilerini geliştirebilirler. Gerçekçi grafikler, etkileyici ses efektleri ve zengin içeriklerle dolu bu oyun, avcılık tutkunlarını ekran başına kilitliyor.

İNDİRİMDEN NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?

Epic Games Store üzerinden theHunter: Call of the Wild Master Hunter Bundle'ı sadece 30 TL'ye satın alabilirsiniz. Bu indirimli fiyat, sınırlı bir süre için geçerli, bu yüzden fırsatı kaçırmamak için acele edin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN