Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! Steam fiyatı 411 TL: Bu oyun kaçmaz

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! Steam fiyatı 411 TL: Bu oyun kaçmaz

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor! Steam mağaza fiyatı 411 TL olan bu oyun Epic Games'te ücretsiz oldu! Bu oyun kaçmaz...

Epic Games Store, her hafta perşembe günleri sunduğu ücretsiz oyunlarla oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta, Steam'de 12,49 dolar (411 TL) fiyat etiketine sahip olan, gotik korku unsurları, Steampunk atmosferi ve RPG elementleri ile dikkat çeken benzersiz bir oyun ücretsiz olarak oyuncularla buluşuyor.

SUNLESS SKİES: UZAYIN DERİNLİKLERİNDE BİR MACERA

Sunless Skies: Sovereign Edition" Coming to Consoles in 2020

Sunless Skies, gotik korku ögeleriyle dolu bir evrende geçen, Steampunk temalı bir RPG oyunudur. Uzayın derinliklerinde seyahat eden buharlı bir lokomotifi ve içindekilerle olan ilişkilerimizi kontrol ettiğimiz bu oyun, seçimlerimizin hayati önem taşıdığı bir deneyim sunuyor. Bu hafta perşembe gününden itibaren Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulacak olan Sunless Skies, oyunculara eşsiz bir macera vadediyor.

GELİŞMİŞ MEKANİKLER VE DERİNLİKLİ OYNANIŞ

Review: Sunless Skies has me hooked on dying among the stars - Polygon

Sunless Skies, Sunless Sea gibi tepeden bakan bir perspektifle oynanmakta olup, ilk oyundan farklı olarak bir gemi yerine yıldızlar arası seyahat edebilen bir lokomotif kullanmamıza olanak tanıyor. Oyun, Sunless Sea'ye kıyasla daha gelişmiş savaş, ticaret ve ittifak mekaniklerine sahip. Bu gelişmiş mekanikler, oyunculara daha derin ve stratejik bir oynanış sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN