Başkan Kahveci ve Kutso Yönetiminden ortak inceleme

Başkan Kahveci ve Kutso Yönetiminden ortak inceleme

Başkan Eyüp Kahveci, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saman Pazarı-Kapanaltı bölgesinde bulunan Han kapısı eski girişi, Büyük Bedesten, Küçük Bedesten, Pirinç Hanı ve Sarraflar Çarşısı'nda incelemelerde bulundu.

İlgili birim müdürleri, Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın ve KUTSO Meclis Üyesi Tarık Ay'ın da katılım sağladığı incelemelerde, hemşehrilerınin ihtiyaç ve taleplerini göz önünde bulunduracağını belirten Başkan Kahveci, Saman Pazarı’nın tarihi ve kültürel dokusuna zarar vermeden yapılabilecek düzenleme ve geliştirmeler ile ilgili yetkililerle istişarelerde bulundu.

Başkan Kahveci, kültürel mirasın korunmasının önemine dikkat çekerek şehrin kalkınması ve ticaret faaliyetlerinin geliştirilmesi için iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN