Elton John tarih yazdı: Artık o da 'EGOT' kulübünde

Elton John tarih yazdı: Artık o da 'EGOT' kulübünde

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Sir Elton John, ilk Emmy ödülünü kazanarak Grammy, Tony, Emmy ve Oscar kazananların yer aldığı "EGOT" kulübüne dahil oldu. John, bu kulübe girebilen 19. kişi olarak tarihe geçti.

Efsanevi rock yıldızı Elton John, dün akşam gerçekleşen 75. Emmy Ödülleri'nde "Elton John Live: Farewell From Dodger Stadium" performansıyla ödül kazanarak tarih yazdı. İngiliz şarkıcı, bu ödülle birlikte "EGOT" kulübüne dahil oldu.

NTV'de yer alan habere göre; EGOT, Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini kazanan kişilere verilen bir ünvan. 76 yaşındaki John, bu unvana sahip olan 19. kişi oldu.

6 GRAMMY, 2 OSCAR, BİRER TONY VE EMMY

EGOT statüsüne ulaşan ünlü isimler arasında bestekar Richard Rogers, oyuncu Rita Moreno, Audrey Hepburn, Mel Brooks ve şarkıcı John Legend yer alıyor.

Elton John kariyeri boyunca, 6 Grammy ödülü, 2 Oscar ödülü ve bir Tony ödülü kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN