Ünlü şarkıcı Elton John’un yüzlerce eşyası müzayedede

Ünlü şarkıcı Elton John’un yüzlerce eşyası müzayedede

Dünyaca ünlü sanatçı Elton John’un yüzlerce eşyasının New York Christie's müzayede evinde satışa çıkarıldığı bildirildi. Müzayede yetkilileri, eşyaların değerinin 10 milyon dolara yakın olduğunu kaydetti.

Elton John'un ABD’nin Atlanta kentindeki evinden yaklaşık bin eşya New York'ta Christie's müzayede evinde satışa sunuldu. ‘Elton John'un Koleksiyonu: Elveda Peachtree Yolu’ isimli sergi listesinde John'un kostümleri, botları ve lüks arabası yer alıyor.

yeni-proje-2-002.jpg

Dün itibarıyla satışa sunulan koleksiyon 21 Şubat’a kadar ziyaretçiler için ücretsiz olarak sergilenecek. Müzayede evi tarafından yapılan açıklamada,"Christie's, halkı Elton John'un mirasını ve müziğini kutlamaya davet ediyor.

yeni-proje-3-004.jpg

‘HAYRANLIK UYANDIRAN KARİYERİNİ YANSITIYOR’

Açıklamada ayrıca, “Damien Hirst imzalı özel bir parçadan Sandy Powell tarafından tasarlanan 18. yüzyıldan kalma abartılı bir kostüme kadar türünün tek örneği parçalardan oluşan zengin koleksiyonu keşfedin. Koleksiyon, müzisyenin hayatını, aşklarını ve ilgi alanlarını, ayrıca dünya çapında hayranlık uyandıran kariyerini ve vizyonunu yansıtıyor" denilerek eşyaların toplam değerinin 10 milyon dolar değerinde olduğu kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN