Ibrahimovic: Manchester United’a Mourinho için geldim

Ibrahimovic: Manchester United’a Mourinho için geldim

İngiliz devinin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Zlatan Ibahimovic, Manchester United’ı tercih etmesindeki tek sebebim Jose Mourinho olduğunu söyledi.

İngiliz devinin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Zlatan Ibahimovic, futboluyla olduğu kadar açıklamalarıyla da gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

'PREMIER LİG'E İHTİYACIM YOKTU'

Mourinho ile Inter’de birlikte çalışan dünyaca ünlü golcü, “Daha önce Arsenal ya da Manchester City ile anlaşacaktım ama olmadı. Zaten Premier Lig’de oynamaya ihtiyacım yoktu. Mourinho gerçek bir daha. Kazanmak için ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Kim onunla birlikte çalışmak istemez ki” ifadelerini kullandı.

PSG ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından bedelsiz olarak Manchester United’ın yolunu tutan Ibrahimovic, İngiliz deviyle çıktığı üç lig maçında fileleri üç kez sarsma başarısı gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN