Zeytin çekirdeklerini çıkarmanın en kolay yolu! Koca kavanoz 5 dakikada bitecek

Zeytin çekirdeklerini çıkarmanın en kolay yolu! Koca kavanoz 5 dakikada bitecek

Evde zeytin çekirdeklerini çıkarmak çok zorlayıcı olabilir. Bu yöntemle koca kavanozu 5 dakikada temizleyebileceksiniz. Tek ihtiyacınız bir huni...

Zeytin severlerin en büyük sıkıntılarından biri, zeytin çekirdeklerini çıkarmaktır. Hele ki bir kavanoz dolusu zeytin varsa, bu işlem bazen zaman alıcı ve zahmetli hale gelebilir. Ancak, basit bir yöntem sayesinde zeytin çekirdeklerini hızlı ve zahmetsizce çıkarabilirsiniz. İşte mutfağınızda kolayca bulabileceğiniz bir huni ile zeytin çekirdeği çıkarmanın en pratik yolu!

HUNİ İLE ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ ÇIKARMA YÖNTEMİ

Bu basit ve etkili yöntem, zeytin çekirdeklerini dakikalar içinde çıkarmanızı sağlıyor. Tek ihtiyacınız olan bir huni ve biraz sabır. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

  1. Öncelikle mutfakta kullanılan standart bir huniyi ters çevirin. Bu sayede huni, zeytini kolayca yerleştirebileceğiniz bir aparat haline gelir.

  1. Zeytini, huninin dar boru kısmına yerleştirin. Zeytini bu noktaya sabitlemek oldukça kolaydır.

  1. Zeytini hafifçe huninin üzerine bastırın. Çekirdek, zeytinden ayrılarak huninin içine düşecek ve zeytin elinizde kalacaktır.

Bu yöntem sayesinde tek tek uğraşmadan, hızlı bir şekilde zeytin çekirdeklerini çıkarabilir ve bir kavanoz dolusu zeytini kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN