Fenerbahçe'de 8 milyon euroluk hayal kırıklığı! Mourinho iki oyuncunun biletini şimdiden kesti! Yollar ayrılıyor...

Fenerbahçe'de 8 milyon euroluk hayal kırıklığı! Mourinho iki oyuncunun biletini şimdiden kesti! Yollar ayrılıyor...

Devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de 8 milyon euroluk ayrılık yaşanmak üzere. Kanarya, iki ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Jose Mourinho yönetiminde 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de 8 milyon euroluk hayal kırıklığı yaşanıyor. Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı iki oyuncunun biletini şimdiden kesti.

Devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, iki futbolcuyla ayrılık kararı aldı.

Sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Oğuz Aydın ile 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Levent Mercan'ın performansı sarı-lacivertli ekipte hayal kırıklığı yarattı.

Oğuz Aydın, Fenerbahçe forması altında bu sezon 3 karşılaşmada görev alırken sadece 22 dakika sahada kaldı. Levent Mercan ise sadece 1 müsabakada forma şansı bulurken 9 dakika süre aldı. Her iki oyuncu da skor katkısı yapamazken Mourinho'nun bu iki oyuncuyu kadroda düşünmediği öne sürüldü.

Kanarya'nın toplamda 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Oğuz Aydın ve Levent Mercan ile devre arasında yollarını ayırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN