Hakan Sabancı ve Hande Erçel lüks tatilde çıtayı arşa çıkardı! Kaldıkları otelin tek gece fiyatı dudak uçuklatıyor…

Hakan Sabancı ve Hande Erçel lüks tatilde çıtayı arşa çıkardı! Kaldıkları otelin tek gece fiyatı dudak uçuklatıyor…

Magazin dünyasının en dikkat çeken çifte olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti lüks tatillerinde bu kez çıtayı arşa çıkardı. Çiftin gittikleri otelin tek gecelik fiyatı resmen dudak uçuklattı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bir süredir aşk yaşayan Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkileriyle magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz yaz dönemini arka arkaya tatillerde geçiren çift boş buldukları her anı yeni yerlere giderek değerlendiriyor. Öyle ki ilişkilerinin başından beri Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adaları, New York ve Bali gibi dünyanın birçok yerini gezerek aşk tazeliyorlar. Son olarak tercih ettikleri rota ise fiyatıyla duyanları şaşkına çevirdi. İşte çiftin son tatil rotaları…

yeni-proje-14-001.jpg

AŞIKLARIN TATİLİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Son olarak evlenecekleri iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti bu kez de kaldıkları otelle gündeme geldi. Günboyu’nda yer alan habere göre çift bu kez tercihlerine tarihi Matild Palace'dan yana kullandı.

hhh.jpg

İnşa edilirken bir imparatorluk sarayı olarak yapılan ve daha sonra lüks bir otele dönüşen bu yer göz alıcı mimarisiyle UNESCO'nun da listesinde yer alıyor. Hakan Sabancı ve Hande erçel'in tercih ettikleri bu lüks otelin tek gecelik fiyatı ise resmen cep yakıyor.

hh.jpg

BİR GECESİ BİNLERCE LİRA

Matild Palace'ın tek gecelik fiyatı 2 bin 260 euro yani yaklaşık 75 bin lira olarak karşımıza çıkıyor. Otelde çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Hande Erçel’in takipçileri ise bu lüks otele ilişkin birbirinden farklı yorumlar yaptı. Öte yandan ünlü oyuncunun paylaştığı gönderilere kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN