Şırnak'ta yıldırım faciası: 2 ölü, 1'i ağır 6 yaralı

Şırnak'ta Kaymakam Çeşme köy sakinlerinin üzüm hasadı yaparken aniden bastıran sağanak yağıştan kurtulmak için sığındıkları ağacın yanına yıldırım düştü. Faciada 2 kişi hayatını kaybetti 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Tüm yurdu etkisi altına alan yağışlar birçok kentte gündelik yaşamı felç etti. Hastanenin su bastığı, yolların kapandığı Trabzon'dan sonra Şırnak'ta ise yıldırım düşmesi sonucu facia yaşandı.

ÜZÜM HASADI YAPARKEN YILDIRIM DÜŞTÜ

Merkeze bağlı Kaymakam Çeşme köyünde Acet, Erdoğan ve Beldek ailesi üyeleri üzüm hasadı yaparken sağanak yağış bastırdı. Sağanaktan korunmak için sığındıkları ağacın yanına saat 14.30 sıralarında yıldırım düştü.

10085650.jpg

Yıldırım düşmesi sonucu Selim, Ramazan, Ebubekir Acet, Lale, Leyla, Azize Erdoğan ile Emin ve Selahattin Beldek yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslara alınıp Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Lale ve Leyla Erdoğan doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

10085666.jpg

Ramazan Acet'in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ölenlerin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN