Hamza Hamzaoğlu: Önümüzdeki maçlara bakacağız

Hamza Hamzaoğlu: Önümüzdeki maçlara bakacağız

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1 kaybedilen Benfica maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 4. maçında Benfica'ya konuk olan temsilcimiz Galatasaray, kritik maçı 2-1 kaybetti. Cimbom, Podolski ile öne geçmesine rağmen Jonas ve Luisao'ya engel olamadı. Ev sahibi ekip, karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Söyleyecek pek şey yok. Mücadelemizi yaptık ama duran toptan yediğimiz iki gol var. Düşen topları takip etmemiz lazımdı. İki golü kötü yedik. Sonra toparlanıp pozisyonlar bulduk, 1-1'i de yakaladık. 2-1'den sonra da hücumlarımızı sürdürdük ama golü atamadık. Yasin'in pozisyonu da çok netti. Direkt vursaydı olabilirmiş ama yapacak bir şey yok. Önümüzde iki maçımız var iki maçımızı da kazanıp duruma bakacağız. Benim başka bir hesabım yok. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Kazanacağımız kadar kazanalım sonra bakarız durumumuza..."

"Avrupa Ligi demek için erken"

"UEFA Avrupa Ligi demek için erken, Daha iki maçımız var. Bir umut varsa sonuna kadar kovalamak durumundayız. Önümüzdeki iki maçı da kazanmak için oynayacağız. O maçları da oynayıp nerede olacağımıza bakacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN