Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Atletico Madrid maçında cezalı duruma düştü

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Atletico Madrid maçında cezalı duruma düştü

Burak Yılmaz, topsuz pozisyondaki hareketi nedeniyle hakem Mazic'ten sarı kartı gördü ve Calderon deplasmanında cezalı duruma düştü. Öte yandan Selçuk İnan da ikinci yarıda yaptığı hareket sonrası sarı kart görerek cezalı duruma düşen diğer bir futbolcu oldu.

Galatasaray'ın en önemli gol silahı olan Burak Yılmaz, Benfica deplasmanınad 41. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Burak Yılmaz, hakemin düdüğü sonrası topu rakibine geç vermek istedi. Daha sonra Eliseu ile bu top olayı yüzünden itişme yaşayan Burak, Sırp hakem Milorad Mazic'ten sarı kartı gördü. Burak Yılmaz, böylece Galatasaray'ın Atletico Madrid ile Vicente Calderon'da oynayacağı kader maçında takımdan uzak olacak.

Öte yandan Selçuk İnan, yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü. Selçuk da Atletico Madrid maçında cezalı duruma düştü.

Bu sonuçla birlikte Selçuk da Burak gibi Atletico Madrid maçında Galatasaray'ın diğer bir önemli eksiği oldu.

Galatasaray'ın Benfica maçı öncesi 4 puanı bulunurken, Atletico Madrid ise Astana deplasmanından aldığı sürpriz beraberlik ve 1 maç fazlasıyla 7 puana yükselmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN