Emeklilere bayram çeki hediyesi geliyor! Belediye emeklilere çek dağıtacak, hemen bir tıkla başvurunuzu yapın

Emeklilere bayram çeki hediyesi geliyor! Belediye emeklilere çek dağıtacak, hemen bir tıkla başvurunuzu yapın

Emeklileri sevindirecek haber! Emeklilere bayram çeki hediyesi geliyor! O belediye emeklileri mutlu edecek! Hemen tek bir tıkla başvuru yapmanız halinde belediye çek dağıtacak...

Emekliler, Ocak ayında yapılan zamdan memnun kalmayarak daha yüksek bir zam ve refah payı beklentisi içine girdiler. Bu zam oranlarının netleşmesi, Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla mümkün olacak.

EMEKLİLER İÇİN BEKLENEN ARTIŞ

Memurlara çek, kupon ve nakit ödemeler kalktı | Ekonomi

Emekliler, maaş artışını son 6 aylık enflasyon oranlarına göre beklerken, maaşlarda yapılacak zam miktarı ve refah payı konusunda hala belirsizlik sürüyor. Bu belirsizlik, emeklilerin ekonomik koşullarının düzeltilmesi konusundaki beklentilerini artırıyor.

BURSA'DAN EMEKLİLERE 2.000 TL DESTEK

cek.jpg

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, emeklilerin bütçelerine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. Bozbey, ihtiyaç sahibi emeklilere 2.000 TL değerinde destek çeki dağıtımına başlanacağını duyurdu. Bu girişimle emeklilerin harcamalarını hafifletmeyi ve yaşam kalitelerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Kurban Bayramı’nda dağıtılmaya başlanacak olan destek çekleri için 16-26 Mayıs tarihleri arasında bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr web sayfası üzerinden veya Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı’na gelerek dilekçeyle başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN