Türkan Şoray'dan üzücü haber: İki hafta evden çıkamayacak! Doktoru, 'Bahçede bile yürüme' dedi

Türkan Şoray'dan üzücü haber: İki hafta evden çıkamayacak! Doktoru, 'Bahçede bile yürüme' dedi

KKTC'de gerçekleştirilecek olan Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı'na katılmaya hazırlanan Türkan Şoray'a kötü haber geldi. Zatürre teşhisi konulan Türkan Şoray'a seyahat için doktorundan veto geldi. İşte detaylar...

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Türkan Şoray, günümüzde ekranlarda ve beyazperdede rol almamayı tercih ediyor.

KKTC'de gerçekleşen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı'na katılmaya hazırlanan 79 yaşındaki oyuncua sağlık problemleri engel oldu.

Zatürre teşhisi konulan ve hastalığı nedeniyle evinde istirahatte olan Türkan Şoray'a, seyahat için doktorundan izin çıkmadı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Türkan Şoray'a doktoru, "Bahçede bile yürüme" uyarısında bulundu.

EVİNDEN DIŞARI ÇIKMAYIP DİNLENECEK

Deneyimli oyuncu, yeniden doktor kontrolünden geçti. Sanatçının sağlık durumu hastalığa yakalandığı ilk günlere oranla daha iyi olsa da yüksek riskli durumun devam ettiği anlaşıldı. Doktoru, Türkan Şoray'a iki hafta boyunca evden çıkmamasını, hiçbir şekilde yorulmamasını söyledi.

Türkan Şoray, bunun üzerine evinde iki hafta sürecek bir karantinaya girdi. Doktoru, yeterince dikkat ettiği takdirde iki hafta sonra iyileşeceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN