16 yaşındaki Muhammet'in ölümünde kahreden gerçek: Babasının önüne siper olmuş

16 yaşındaki Muhammet'in ölümünde kahreden gerçek: Babasının önüne siper olmuş

Denizli'de silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhammet Hüseyin Görmez'in (16) ölümünde kahreden gerçek ortaya çıktı. Görmez'in, aynı olayda ağır yaralanan babasını korumak için "Babamı vurmayın" diyerek araya girip o esnada ateşlenen kurşunların hedefi olduğu öğrenildi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi'nde 17 Haziran'da meydana gelen olayda, tekstil atölyesi ve oto-galeri işleten Emrah Görmez (35) ile oğlu Muhammet Hüseyin Görmez (16) caddede yürürken yanlarına yanaşan araçtaki kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Tabancadan çıkan kurşunlar vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden baba ve oğlu ağır yaralandı.

9605580.jpg

16 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Muhammet Hüseyin Görmez Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne, babası Emrah Görmez ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı.

9605581.jpg

Muhammet Hüseyin Görmez doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybederken, baba Görmez'in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

9605578.jpg
Muhammet Hüseyin Görmez (16)

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, DİĞERİ ARANIYOR

Olayın ardından çalışma başlatan Denizli İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, saldırganın Melis K. olduğunu tespit etti. Olay anında Melih K.'nin yanında İzzet Duman isimli bir şahsın da olduğu belirlendi. Melih K.'yi yakalamak için arama çalışmaları sürerken, İzzet Duman 2 gün sonra teslim oldu.

Duman, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9605582.jpg
Katil zanlısı Melih K.

İKİSİ DE SİLAH DOĞRULTTU

Duman, emniyetteki ifadesinde olay esnasında arkadaşı olan Melih K.'nin yanında olduğunu belirterek, "Melih K., bana eşinin kendisini Emrah Görmez ile aldattığını anlattı." dedi.

Ara sokaklarda otomobille dolaşırken Emrah Görmez ile karşılaştıklarını belirten Duman, "Araçlar durdu ve Emrah Görmez ile Melih K. göz göze geldi. Melih K.'nin gözleri doldu ve aracının penceresinden tabancayı çıkarıp, Emrah Görmez'e doğrulttu. Görmez de kendi silahını çıkarıp, Melih K.'ye doğrulttu. Bir anlık boşluğundan yararlanıp, Melih K.'nin elindeki tabancayı aldım ve araçtan indim. Tabancayı Emrah Görmez'e doğrultmadan, 'Emrah silahını indir hem namussuzluk yapıyorsun hem de karşımıza dikiliyorsun' dedim. Bu sözleri söylerken, Emrah hala Melih K.'ye silahını doğrultuyordu." diye konuştu.

'ELİMDEKİ TABANCAYI ALIP ATEŞ ETTİ'

Olayın büyümesini engellemek amacıyla Melih K.'den aldığı tabancayla havaya 2 el ateş ettiğini ifade eden Duman, "Bunun üzerine Emrah Görmez tabancasını indirdi. Tekrar kullandığımız otomobilin sol koltuğuna oturdum. Emrah Görmez ise elinde silahla bekledi ve geri çekilmedi. Melih K.'ye 'Buradan gidelim' dedim ancak bir anda elimdeki tabancayı alıp, otomobilden aşağı inip, Emrah Görmez'e doğrultup, ayaklarına doğru 2 el ateş etti." ifadelerini kullandı.

9605579.jpg
Emrah Görmez (35)

''BABAMI VURMAYIN' DİYEREK ARAYA GİRDİ'

Bu sırada Emrah Görmez'in oğlu Muhammet Hüseyin Görmez'in "Babamı vurmayın" diyerek araya girdiğini belirten Duman, "O esnada Melih K.'nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri, Muhammet Hüseyin Görmez'e isabet edince yere düştü. Çocuk yere düştükten sonra Melih K., Emrah Görmez'e art arda ateş etti. Mermi bitince Melih K.'nin elindeki tabanca yere düştü. Melih K., tabancayı yerden alıp, yanına gittiği yerdeki Emrah Görmez'in başına defalarca kez kabzasıyla vurdu. Olayın ardından Melih K. otomobile bindi, olay yerinden uzaklaştık." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN