Yüzde 25 zam gelmişti, İstanbul'da bedava oldu! İBB'den milyonları sevindirecek karar

Yüzde 25 zam gelmişti, İstanbul'da bedava oldu! İBB'den milyonları sevindirecek karar

İstanbullular bunu da bedavaya kullanıyor. %25'lik zammın ardından kolları sıvayan İBB ücretsiz hizmetleri bir yenisini daha ekledi. Kimse para ödemeden gönül rahatlığı ile kullanacak. Rakamların 500'ye dayanmasının ardından tüm kısıtlamalar kaldırıldı. İşte tüm detaylar…

İnternet faturalarının 500 TL'ye kadar yükselmesinin ardından kolları sıvayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz internet hizmeti kapsamında tüm kısıtlamaları ortadan kaldırdı. TürkNet tarafından 399.90 TL'lik internet tarifesine yapılan yüzde 25'lik zam milyonlarca kullanıcı tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Türk Telekom ve Superonline gibi internet serbest sağlayıcılarının pazarlama stratejileri doğrultusunda özellikle ABD'deki milyonlarca kullanıcı geride kaldı. günümüzde internetin ekmek su gibi temel bir ihtiyaç konumunda olması işaret edilirken konu hakkındaki ilk cevap İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.

HERKES BEDAVA KULLANACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye'de görülen enflasyon etkilerinin yoğunluğunu işaret ederek bu dönemde vatandaşlara sevindirici haberler vermeye devam ediyor. Wİ-Fİ hizmetindeki 60 GB kota sınırlamasının kaldırıldığını duyuran İBB İstanbul'un birçok noktasında ücretsiz ve sınırsız internet erişimine mümkün olduğunu söyledi.

Haberler

Geçtiğimiz süreçte wi-fi hizmeti için 60 GB'a kadar ücretsiz internet sağlayan İBB, şimdilerde İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İSTELKOM iş birliğiyle bu konudaki kota sınırlamasını kaldırdı. İstanbul'da herkes şehrin dört bir yanında sınırsız internet erişimi ile birlikte online dünyanın tadını çıkaracak. internet üzerinden oyun oynayabilir film izleyebilir ya da sevdiklerinizle rahat bir şekilde görüşebilirsiniz.

Sınırsız internet: İBB, Wi-Fi'da kotayı kaldırdı - Medyascope

İstanbul Senin uygulamasını indiren kullanıcılar İBB Wİ-Fİ'nin ücretsiz avantajlarından anında yararlanabilecek. İnternet faturalarına tonlarca para ödemek yerine İBB'nin sunmuş olduğu hizmetten tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN