Gazze'de İsrail'in hedef aldığı evde 2 çocuk yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı

Gazze'de İsrail'in hedef aldığı evde 2 çocuk yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı

İsrail'in Gazze Şeridi'nde yaptığı hava saldırısında, Gazze Şehri'nin Yermuk bölgesinde bulunan Ebu Hadra ailesine ait bir eve yönelik yapılan saldırıda 2 Filistinli çocuk hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Gazze'de İsrail'in hedef aldığı evde 2 çocuk yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Son 9 ayda yaşanan saldırılarda ise binlerce sivil hayatını kaybetti, hastane ve eğitim kurumları da hedef alındı.

SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

Gazze Sivil Savunma Biriminden yapılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinin el-Yermuk bölgesinde "Ebu Hadra" ailesine ait bir evi hedef aldığı belirtildi.

İsrail ordusunun hedef aldığı evde 2 Filistinli çocuğun cansız bedeni ile 5 yaralıya ulaşıldığı aktarıldı.

37 BİN 765 FİLİSTİNLİ ÖLDÜ

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 694’ü çocuk, 10 bin 279'u kadın olmak üzere 37 bin 765 Filistinli öldü, 86 bin 429 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN