İşte İstanbul'un en iyi 4 Karadeniz pidecisi! Ünlü gurme isim isim saydı: Bir yiyen ertesi gün bir daha gidiyor

İşte İstanbul'un en iyi 4 Karadeniz pidecisi! Ünlü gurme isim isim saydı: Bir yiyen ertesi gün bir daha gidiyor

İstanbul'da pideci arayanlar için ünlü gurme isim isim paylaştı. Burada pide yiyenler ertesi gün bir daha yemeye gidiyorlar. İşte İstanbul'un en iyi 4 Karadeniz pidecisi...

BURAK ÖZTOPRAK

İstanbul'da pideci arayanlar bu listeyi kontrol etsin. Ünlü gurme en iyi pidecilerin yerini isim isim paylaştı. Bu mekanlarda Karadeniz pidesi yiyenler ertesi gün bir daha gidiyor. İşte İstanbul'un en iyi 4 Karadeniz pidecisi...

PİDENİN HAKKINI VEREN 4 MEKAN

Pide, Türkiye'nin her köşesinde farklı usullerle hazırlanan bir lezzet şöleni. Gurme Alp Çekici'ye göre pidede bir numara Karadeniz! İşte İstanbul'da Karadeniz pidesinin hakkını veren, damakları şenlendiren 4 mekan:

  1. Pideban Çayırbaşı: Nostaljik atmosferiyle dikkat çeken bu mekanda, pideler için biraz beklemeye hazır olun. Ama değecek! Önden sipariş vererek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Yanında servis edilen ev yapımı ayran ve turşu da tadına doyum olmaz. Fiyatlar biraz yüksek olsa da lezzetine değer.
  2. Bafra Pidecisi Çoşkun Kuru Kızıltoprak Şubesi: Bafra pidesinin incecik hamuru ve bol kıymalı iç harcıyla ünlenen bu mekan, özellikle mahalleli tarafından çok seviliyor. Peynirli pide seçeneği de denenmeye değer.
  3. Haçapuri Kadıköy: Sosyal medyanın parlattığı bu mekan, aslında yıllardır lezzetiyle biliniyor. Kalabalıktan kaçınmak için öğle saatleri dışında gitmenizi öneririz. İncecik hamuru ve sulu iç harcıyla İstanbul'un, hatta belki de Türkiye'nin en iyi pidelerinden birini burada bulabilirsiniz.
  4. Lider Pide Tepeüstü: Diğerlerinden farklı olarak burada kıymalı kavurma yerine et kavurma kullanılıyor. Hem kapalı hem de açık pide seçenekleri mevcut. Özellikle yaprak kesim et kavurmalı pideleri ve taptaze tereyağları ile öne çıkıyor.

1432019-kavurmali-karadeniz-pidesi-132355.jpg

Pide Keyfi İçin Adresler Cepte!

İstanbul'da Karadeniz pidesi denince akla ilk gelen bu 4 mekan, lezzet tutkunlarını bekliyor. Siz de bu eşsiz lezzeti tatmak ve pideye olan bakış açınızı değiştirmek için bu mekanlara mutlaka uğrayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN