Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu 4 maçlık seyircisiz oynama cezasını normal buldu

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu 4 maçlık seyircisiz oynama cezasını normal buldu

PFDK'nın Trabzonspor'a, Fenerbahçe maçından dolayı verdiği 4 maç seyircisiz ceza, Bordo-Mavili kulübün asbaşkanı Ahmet Çubukçu tarafından normal olarak değerlendirildi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçe maçındaki taraftar olayları nedeniyle kulübe verdiği 4 resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama cezanın kamu vicdanını çok rahatsız etmeyen bir karar gibi gözüktüğünü söyledi.

16-05/03/resimid_2864201.jpg

Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kararın daha çok sıcak olduğunu, bu nedenle fazla konuşmak istemediklerini belirtti.

Yönetim kurulu olarak bir toplantı yapacaklarını ifade eden Çubukçu, "Kamu vicdanını çok rahatsız etmeyen bir karar gibi gözüküyor. En azından anormal bir karar olarak durmuyor. Tahkim Kurulu'na başvurup başvurmayacağımızla ilgili yönetim kurulu toplantısında karar vereceğiz. Bu toplantıyı da Cumartesi günü gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

TRABZON / AA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN