Epic Games'te Fallout serisi büyük indirimde: Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics sadece 22 TL

Epic Games'te Fallout serisi büyük indirimde: Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics sadece 22 TL

Epic Games Store, harika bir indirim kampanyasına imza attı! Fallout serisini sevenlere müjde: Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics sadece 22 TL...

TUNACAN ATALAY

Epic Games Store, oyunseverler için cazip indirimler sunmaya devam ediyor. Fallout serisinin ilk üç oyunu, Epic Games Store’da yapılan büyük bir indirimle sadece 22 TL’ye satılıyor. Bu fırsat, hem nostalji yaşamak isteyen eski oyuncular hem de bu efsanevi seriyi ilk kez deneyimlemek isteyen yeni oyuncular için kaçırılmayacak bir fırsat.

FALLOUT SERİSİNİN KLASİK OYUNLARI

Fallout 2 FPS Görünüm Modu Yayınlandı (Ücretsiz)

Fallout

İlk olarak 1997 yılında piyasaya sürülen Fallout, oyuncuları kıyamet sonrası bir dünyaya götürüyor. Strateji, RPG ve macera türlerinin bir karışımı olan bu oyun, hikaye anlatımı ve atmosferi ile büyük beğeni topluyor.

Fallout 2

Fallout’un devam oyunu olan Fallout 2, 1998 yılında piyasaya çıktı ve ilk oyunun başarısını daha da ileri taşıdı. Genişletilmiş dünyası, derinleştirilmiş hikayesi ve geliştirilmiş oyun mekanikleri ile Fallout 2, serinin en sevilen oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

2001 yılında piyasaya sürülen Fallout Tactics, serinin stratejiye odaklanan yan oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyuncular, Brotherhood of Steel’in bir üyesi olarak çeşitli görevleri yerine getiriyor ve stratejik düşünme becerilerini test ediyor.

KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT

Epic Games Store’da kısa süreliğine geçerli olan bu indirim, Fallout serisinin üç ikonik oyununu oldukça uygun bir fiyata sunuyor. Hem eski hem de yeni oyuncular için mükemmel bir fırsat olan bu kampanya ile Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics: Brotherhood of Steel oyunlarına sadece 22 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN