Epic Games indirimlere doymuyor! Steam'de 850 TL'yi aşıyor: İndirimi kaçırmayın!

Epic Games indirimlere doymuyor! Steam'de 850 TL'yi aşıyor: İndirimi kaçırmayın!

Epic Games Store, kullanıcılarını resmen indirime boğuyor! Steam'deki etiket fiyatı 850 TL'yi aşıyor! İndirimi sakın kaçırmayın...

TUNACAN ATALAY

Eğlenceli ve hızlı tempolu yemek hazırlama oyunu Overcooked! 2 Gourmet Edition, Epic Games'te büyük bir indirimle sadece 18 TL'ye sunuluyor. Normalde Steam'de 26 dolar (yaklaşık 853 TL) olan bu popüler oyun, Epic Games kullanıcıları için cazip bir fırsat haline geldi.

OVERCOOKED! 2 GOURMET EDITION İNDİRİME GİRDİ

Epic Games, oyuncuların favori yemek hazırlama oyunu Overcooked! 2 Gourmet Edition'ı büyük bir indirimle satışa sundu. Normalde Steam'de oldukça yüksek bir fiyata satılan bu oyun, Epic Games'te sadece 18 TL'ye düştü. Bu indirim, oyunseverlere büyük bir fırsat sunuyor.

How much internet data does Overcooked 2 use? | EvdodepotUSA

Steam platformunda 26 dolar (yaklaşık 853 TL) fiyat etiketiyle satılan Overcooked! 2 Gourmet Edition, Epic Games'in sunduğu indirimle çok daha uygun bir fiyata edinilebiliyor. Bu, oyunseverler için kaçırılmayacak bir fırsat. Eğlenceli ve kaotik mutfak maceralarını arkadaşlarınızla birlikte yaşamak istiyorsanız, bu indirim tam size göre.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN