Elon Musk sordu sosyal medya ikiye ayrıldı: Vine geri mi geliyor?

Elon Musk sordu sosyal medya ikiye ayrıldı: Vine geri mi geliyor?

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk, sahibi olduğu X platformunda takipçilerine yönelik bir anket yaparak, "Vine geri gelsin mi?" sorusunu sordu. Musk'ın bu paylaşımı X kullanıcılarını ikiye ayırdı.

Eski popüler kısa video paylaşım uygulaması Vine, milyonlarca kullanıcıya sahip olduğu dönemlerde yaratıcı ve eğlenceli içerikleriyle dikkat çekmişti. Şimdiyse, Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'un Vine'ı tekrar gündeme getirmesiyle platformun geleceği yeniden merak konusu oldu.

Tamindir'de yer alan habere göre, 2022 yılında Elon Musk, Twitter mühendislerine Vine uygulamasını tekrar yayına almaları yönünde bir talepte bulunmuştu. Bu talep, özellikle Vine'ın nostaljik ve eğlenceli atmosferini özleyen birçok kullanıcıyı heyecanlandırmıştı. Musk, o dönemde yaptığı anketle kullanıcıların Vine'ın geri dönmesine ilişkin düşüncelerini sormuş ve yüzde 69'un üzerinde "Evet" cevabı almıştı.

MUSK'TAN YİNE AYNI SORU GELDİ

Ancak, geçen iki yıla rağmen Elon Musk, Vine'ı tekrar hayata geçirme konusunda adım atmamıştı. Ancak dün akşam, Musk yine aynı soruyu takipçilerine yöneltti ve Vine'ın geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Ankette, Vine'ın geri dönmesine ilişkin "Evet" oylarının önde olmasına rağmen, platformun geleceği hala netlik kazanmış değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN