Apple, iCloud aboneliklerine zam yaptı

Apple, iCloud aboneliklerine zam yaptı

Türkiye'de hızla artan enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanmalar, teknoloji ürünlerinin fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple, ülkemizdeki fiyat politikalarını yeniden belirledi. Şirket, iPhone ve MacBook gibi ürünlerine daha önce yaptığı zamların ardından, şimdi de kullanıcıların vazgeçilmezi olan iCloud hizmetlerine yüzde 100'e varan oranlarda zam uyguladı.

Türkiye'de artan enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanmalar, teknoloji ürünlerinin fiyatlarını ciddi şekilde etkilemeye devam ediyor. Son olarak, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, Türkiye'deki iCloud kullanıcılarını şoke eden bir karar aldı.

Apple, iCloud depolama hizmetlerine yüzde 100'e varan oranlarda zam yapacağını duyurdu.

YENİ FİYAT LİSTESİ

Apple cihazlarının yüksek maliyetleri nedeniyle birçok kullanıcı, daha uygun fiyatlı düşük hafızalı modelleri tercih edip, depolama ihtiyacını iCloud gibi bulut hizmetleriyle karşılıyordu.

Yapılan tarife değişikliği sonrası zamlı fiyat listesi şu şekilde oldu:

Apple, halihazırda 12,99 TL’den satışa sunduğu ve en düşük paketi olan 50 GB’lık iCloud servisine yarından itibaren 25 liradan kullanıcılara sunacak.

Bu paketin dışında, en sık tercih edilen 200 GB’lık iCloud hizmeti de yüzde 100 zamlanarak 39,99 TL’den 79,99 TL’ye yükseltildi. Ayrıca premium paketler içerisinde yer alan 2 TB’lık iCloud hizmeti de 129,99 TL’den 249,99 TL’ye ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN