Hisarlı Ahmet Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında ilk eleme heyecanı

Hisarlı Ahmet Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında ilk eleme heyecanı

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3. Hisarlı Ahmet Türk Halk Müziği Ses Yarışması’nın ilk elemeleri gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan ve ülkenin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı yarışmada, halk müziğinin melodileri yankılandı. Elemelere katılım sadece konferans salonunda fiziki olarak sınırlı kalmadı; yarışmacılar uzaktan görüntülü bağlantı yoluyla da performanslarını sergileyerek jüri karşısına çıktı.

Türk Halk Müziği’nin farklı yörelerinden eserlerle sahneye çıkan yarışmacılar, Türk Halk Müziği'nin derin kültürel mirasını yaşatarak üstün bir performans gösterdi.

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ve kültürel zenginliği bir kez daha gözler önüne seren yarışma vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN