Bozüyük’te çocuklar 3. Geleneksel Sanatevi Panayırı’nda buluşuyor

Bozüyük’te çocuklar 3. Geleneksel Sanatevi Panayırı’nda buluşuyor

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Yaz Atölyeleri, 3. Geleneksel Sanatevi Panayırı ile sona ererken Bozüyüklü çocuklar panayırda doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirecekler.

Yaz boyunca çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Sanatevi Yaz Atölyeleri 2 Ağustos 2024 Cuma günü muhteşem Sanatevi panayırı ile sona erecek. Sanatevi’nin önünde saat 18:00’de Latif ile Müjgan kukla gösterisi ile başlayacak olan program heyecanlı sihirbaz gösterisi ile devam edecek. Ardından Kök Boya Üretim ve Tasarım Atölyesi ile Seramik Atölyelerine katılan öğrencilerin yaz boyunca emek vererek yaptıkları ürünlerin yer aldığı “Kök Boya ve Seramik Sergisi” açılışı yapılacak. Sergi açılışının ardından ise çocuklar çok sevdikleri “Çılgın Porsuk” adlı müzik grubunun konser programı ile doyasıya eğlenecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN