Yabancılar akın akın gidiyor, Türkler bilmiyor bile... Antalya ve İzmir'i unutun: Turistler rotasını o ilimize çevirdi

Yabancılar akın akın gidiyor, Türkler bilmiyor bile... Antalya ve İzmir'i unutun: Turistler rotasını o ilimize çevirdi

Turistler bile burayı gördükten sonra Antalya ve İzmir'i unutuyor. Yabancıların akın ettiği o bölgeyi Türkler bile bilmiyor. Turistlerin yeni rotasını görenler hemen tatil biletini kapıyor. İşte doğal güzelliklerin yer aldığı o şehir...

Turizm beklentileri hızla artan o şehrimizdeki güzellikleri henüz Türkler bile bilmiyor. Turistlerin rotası o bölgeye çevrilirken, Antalya ve İzmir'in pabucu dama atıldı. Validen gelen açıklamalara göre, bu yıl 1 milyon turist bekleniyor.

TURİSTLERİN YENİ ROTASI

Ülkemizin eşsiz bölgelerinden Şanlıurfa, Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacağı duyuruldu. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleşecek karşılaşmayla beraber Vali Hasan Vali Işıldak, sezon sonuna kadar 1 milyon ziyaretçi ağırlamayı bekliyor. Tarihi açıdan zengin ilimizde, doğa, kültür ve gastronomi alanında da eşsiz bir gezi keyfi sunuyor. UNESCI Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'ye sahip bu ilimiz turistlerin yeni rotası haline geldi.

gobeklitepe-kapak-91721100006-1600x900.jpg

1 MİLYON ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

AA tarafından yayınlanan haberde, Vali Işıldak'ın açıklamaları yer aldı. Felaketinin ardından etkileri kentin üzerinden kalktığını söyleyen Işıldak, Göbeklitepe ve Karahantepe'nin dikkatleri üzerine çektiğini paylaştı.

Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanacak olmasıyla beraber, kentte oluşan heyecanon yanı sıra 2024 yılında ziyaretçi patlaması yaşanacağını ifade etti. Vali Işıldak, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi beklerken, çağrıda bulundu. Yatırımcılara ve iş dünyasına seslenen vali, konaklama tesislerine ihtiyaç olduğunu paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN