Tolga Çevik’in yeni filminin kanalı ve yayım tarihi belli oldu

Tolga Çevik’in yeni filminin kanalı ve yayım tarihi belli oldu

Komedyen Tolga Çevik'in, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "100 Yıllık Armağan" filmi, bugün akşam saatlerinde Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Özellikle hazırlanan bu filmde, İş Bankası'nın 100. yılı kutlanacak.

Türk sinemasına önemli bir katkı sunacak "100 Yıllık Armağan" filmi, bu akşam saat 22.00'de Star TV'de izleyicilerle buluşacak.

Komedyen Tolga Çevik'in ustalıkla canlandırdığı Mustafa Kemal Atatürk, filmin merkezinde yer alırken, Engin Alkan, Burcu Kara ve Onur Buldu gibi isimler de önemli roller üstleniyor.

Ali Taner Baltacı'nın yazıp yönettiği bu özel yapım, bir bankanın 100. yıl kutlamaları kapsamında hazırlandı. 40 dakikalık filmde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş süreci ve bankanın tarihi birlikte işleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN