Peaky Blinders kadrosu büyüyor: Barry Keoghan da dahil oldu

Peaky Blinders kadrosu büyüyor: Barry Keoghan da dahil oldu

Peaky Blinders filminin kadrosuna Cillian Murphy ve Rebecca Ferguson’un ardından, ünlü İrlandalı oyuncu Barry Keoghan da katıldı.

Gişe rekortmeni yapımların yönetmeni Christopher Nolan'ın imzasını taşıyan "Oppenheimer" filmindeki performansıyla kariyerinde büyük bir ivme yakalayan ve ilk Oscar ödülünü kazanan İrlandalı aktör Cilllian Murphy, daha önce dizi versiyonuyla büyük ilgi gören Peaky Blinders'ın bu kez filmiyle izleyici karşısına geçiyor. Dizinin yaratıcı Steven Knight, Murphy'nin kadroya resmen dahil olduğunu doğrulamıştı.

BARRY KEOGHAN VE REBECCA FERGUSON DA KADRODA

Netleşmeye başlayan kadroda Murphy'e eşlik edecek yıldız isimler belli oldu. Daha önce "Dune" serisiyle tanınan İngiliz oyuncu Rebecca Ferguson'un ismi duyulmuştu. Şimdi de "Banshees of Inısherin", "Killing of a Sacred Deer" (Kutsal Geyiğin Ölümü), "Batman" gibi filmlerdeki performansıyla adını duyuran BAFTA ve Altın Küre Ödüllü oyuncu Barry Keoghan'ın ekibe katıldığı öğrenildi.

NTV'nin aktardığı habere göre, "Banshees of Inisherin", "The Batman ve Eternals" gibi yapımlarla tanınan İrlandalı oyuncu Barry Keoghan, filme dahil oldu. Ancak oyuncunun canlandıracağı karaktere dair detaylar gizli tutuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN