Peaky Blinders filmi İçin ilk detaylar: Rebecca Ferguson kadroda

Peaky Blinders filmi İçin ilk detaylar: Rebecca Ferguson kadroda

Peaky Blinders dizisinin sinema uyarlamasında, Cillian Murphy Thomas Shelby rolüne geri dönerken, Rebecca Ferguson’un da kadroya katıldığı ve Tom Harper'ın yönetmen koltuğuna oturduğu duyuruldu.

Başrolünde Oppenheimer'ın Oscar ödüllü yıldızı Cilian Murphy'nin rol aldığı kült dizi Peaky Blinders'ın sinema uyarlamasının kadrosunda son olarak Dune'da izleyici karşısına çıkan Rebecca Ferguson da yer alacak.

2013’te izleyiciyle buluştuğu günden beri geniş bir hayran kitlesi kazanan ve 6 sezon boyunca devam eden Peaky Blinders dizisinin beyaz perdeye uyarlanacağı kesinleşti.

Oscar ödüllü Cillian Murphy'nin ikonik Birmingham çetesi lideri Thomas Shelby rolüne geri döneceği filmin hazırlıkları sürüyor.

Filme son olarak Dune'un yıldızı Rebecca Ferguson dahil oldu. Ferguson’un canlandıracağı karakterle ilgili ayrıntılar ise belirsizliğini koruyor.

Henüz ismi belli olmayan filmin yönetmenliğini ilk sezonun yarısını yönetmen Tom Harper üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN