İlker Kaleli Altın Portakal jürisinde

İlker Kaleli Altın Portakal jürisinde

Oyuncu İlker Kaleli, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisinde yer alacak.

Oyuncu İlker Kaleli'nin Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması jürisinde yer alacağı açıklandı.

Festivalin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kaleli'nin deneyimli oyunculuk kariyeri ve geniş kitlelere ulaşan projeleri vurgulandı. "Kayıp Şehir" ve "Poyraz Karayel" gibi unutulmaz dizilerde başrol oynayan Kaleli, 2014 yılında çektiği "Silsile" adlı sinema filmiyle de dikkat çekmişti. Son olarak İspanyol dizisi "La Pasion Turca" ile uluslararası arenada adından söz ettiren oyuncu, London Academy of Music and Dramatic Art mezunu olmasıyla da biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN