Hülya Avşar ve Uğur Yücel, 'Aşkın Dünkü Çocukları' filminde buluşuyor

Hülya Avşar ve Uğur Yücel, 'Aşkın Dünkü Çocukları' filminde buluşuyor

Hülya Avşar, "Aşkın Dünkü Çocukları" filmiyle uzun bir aradan sonra setlere dönüyor. Uğur Yücel ile başrolü paylaşan Avşar, gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde iki aşığın 40 yıllık hüzünlü hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

Hülya Avşar, uzun süre sonra Ordu Ünye'de çekimleri başlayan "Aşkın Dünkü Çocukları" adlı filmle setlere dönüyor. Ünlü oyuncu filmde, Uğur Yücel ile başrolü paylaşıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Avşar'ın "İsabel", Yücel'in ise "Arif" karakterine hayat verdiği film, iki aşığın 18 yaşındaki hallerinden başlayarak 40 yıllık bir zaman atlamasıyla günümüze kadar süren hikayesini anlatıyor.

654654.jpg

GERÇEK BİR HİKAYEDEN UYARLAMA

Levent Onan'ın yönettiği ve gerçek bir hikayeden uyarlanan "Aşkın Dünkü Çocukları", birbirine hasret kalan ve çok farklı kültürlerden gelen iki aşığın hüzünlü hikayesini beyazperdeye taşıyor. Hülya Avşar, filmdeki sahneleri için 14 Ağustos'ta Ünye'ye gidecek ve dört günde çekimlerini tamamlayacak.

87987.jpg
Mehmet Özgür (solda), Ali Düşenkalkar (sağda)

USTA İSİMLER KADRODA

Filmde Hülya Avşar ve Uğur Yücel'in yanı sıra Mehmet Özgür, "Namık" karakteriyle, Ali Düşenkalkar ise "Sömelek Rıza" karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN