Geniş Aile'nin efsane karakterleri Cevahir ve Ulvi'nin filmi yolda

Geniş Aile'nin efsane karakterleri Cevahir ve Ulvi'nin filmi yolda

Fenomen dizi Geniş Aile'nin senaristi Cüneyt İnay, sosyal medyadan dizinin karakterleri Cevahir ve Ulvi'ye odaklanacak yeni bir film projesinin hazırlık aşamasında olduğunu açıkladı.

Türk televizyonlarının unutulmaz dizisi "Geniş Aile"nin senaristi Cüneyt İnay, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin popüler karakterleri Cevahir ve Ulvi'ye odaklanacak yeni bir film projesinin yolda olduğunu duyurdu.

genis-aile-cevahir-ve-ulvi-2.jpg

Cüneyt İnay, paylaştığı gönderide, Cevahir ve Ulvi'nin hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan film senaryosunu paylaştı. Bu haber, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

genis-aile-cevahir-ve-ulvi-4.jpg

2009-2011 yılları arasında yayınlanan Geniş Aile dizisi, hem komik senaryosu hem de unutulmaz karakterleriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Yeni film projesi, Geniş Aile hayranlarının uzun süredir beklediği bir gelişme olarak büyük ilgi gördü.

genis-aile-cevahir-ve-ulvi-3.jpg

"Cevahir ve Ulvi" adını taşıyacak olan bu yeni film projesinin çekim ve yayın tarihleriyle ilgili detaylar ise henüz netlik kazanmadı. Hayranlar, filmin ne zaman vizyona gireceğini merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN