Derya Baykal beyazperdeye geri dönüyor

Derya Baykal beyazperdeye geri dönüyor

Ordu'nun Ünye ilçesinde çekimleri devam eden "Aşkın Dünkü Çocukları" filmi, kadrosuna bir önemli isim daha kattı. Oyuncu Derya Baykal, filmde "Terzi Firdes" karakterine hayat verecek.

Hülya Avşar ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin başrollerini paylaştığı "Aşkın Dünkü Çocukları" filmi, kadrosuna bir sürpriz isim daha kattı. Derya Baykal, filmde canlandıracağı "Terzi Firdes" karakteriyle sete dahil oldu.

Ünye'de yapılan çekimler sırasında halktan büyük ilgi gören Baykal'ın, yeni dönemde farklı projelerde de yer alması bekleniyor.

"Aşkın Dünkü Çocukları", sıcak bir aşk ve arkadaşlık hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Filmin çekimlerinin başarılı bir şekilde devam ettiği ve kısa sürede sinemaseverlerle buluşacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN