Aksiyon kaldığı yerden devam ediyor: John Wick dizi oluyor

Aksiyon kaldığı yerden devam ediyor: John Wick dizi oluyor

Aksiyon serileri Matrix ve John Wick ile dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisi dizi oluyor.

Başrolünde Keanu Reeves'in yer aldığı dört filmlik John Wick evreni, önce "The Continental" adlı dizi ve 2025 yılında izleyici ile buluşacak "Ballerina" filmi ile genişlemişti. Serinin devam edip etmeyeceği merak edilirken hayranları sevindiren bir haber geldi.

Lionsgate "John Wick: Under The High Table" adındaki dizinin izleyiciyle buluşacağını duyurdu.
Dizinin yapımcılığını ise oyuncu Keanu Reeves ve yönetmen Chad Stahelski üstlenerecek. Stahelski ise yine dizinin ilk bölümünü yönetecek.

Reeves'in dizide rol almayacağı ancak projenin şekillenmesinde söz sahibi olacağı belirtildi.

DİZİNİN KONUSU

"John Wick: The High Table" adlı dizi, John Wick: Chapter 4'ün kaldığı yerden hikayeye devam edecek. John Wick, High Table dünyasını hassas bir konumda bırakmıştır ve serinin sadık karakterlerinden bazıları eski dünya düzenine bağlı kalırken, yeni karakterlerden oluşan bir grup kendilerine bir isim yapmaya çalışacaktır.

Ayrıca dizinin "yeni ve eskiyi bir araya getirip Wick evrenini yeni bir çağa taşıyacağı" belirtildi.
John Wick spin-off'u "Ballerina" filmi için ise geri sayım devam ediyor. Filmin başrolünde Ana de Armas yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN