Pınar Deniz hamile olduğunu duyurdu

Pınar Deniz hamile olduğunu duyurdu

Oyuncu Pınar Deniz, Paris'te gerçekleşen ve dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı bir defilede yürüdü. Defiledeki göz kamaştırıcı görünümüyle herkesi kendine hayran bırakan Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hamile olduğunu duyurdu.

Bir süredir hamilelik söylentileriyle gündeme gelen oyuncu Pınar Deniz, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü isimlerle birlikte podyuma çıkan Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle hamile olduğunu duyurdu.

Deniz, karnını tuttuğu bir fotoğrafla bu mutlu haberi sevenleriyle paylaştı.

issi.jpg

"HÂLÂ ETKİSİNDE OLDUĞUM BİR GECE..."

30 yaşındaki oyuncu, Paris'te dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşmanın ve kadın gücünü bu denli hissetmenin çok gurur verici olduğunu ifade etti. Deniz, "Hâlâ etkisinde olduğum bir gece... Paris'te dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşmak ve kadının gücünü bu denli hissetmek çok gurur vericiydi" sözleriyle duygularını dile getirdi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER AYNI PODYUMDAYDI

Le Défilé L’Oréal Paris adlı etkinlikte Kendall Jenner, Cara Delevingne, Andie MacDowell, Jane Fonda ve Eva Longoria gibi isimler de podyumda yer aldı. Pınar Deniz, bu önemli günde dünyaca ünlü isimlerle birlikte yürümenin heyecanını yaşadı.

ROMA'DA EVLENDİLER

Yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, mutluluklarını Roma'da evlenerek taçlandırmıştı.

Oyuncu çift, İtalya'nın başkenti Roma'da sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Pınar Deniz, Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım beyaz ceketli bir takım giymeyi tercih etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN