Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi

Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi

Şarkıcı Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay, sevgilisi Berna Arduç ile evlendi. Orhan Gencebay, nikâha davet edilmemesi sonrasında Gencebay ailesinden dikkat çeken bir açıklama geldi.

23 yıllık eşi Eda Edgü'den 2021 yılında boşanan 54 yaşındaki Altan Gencebay, ikinci kez evlendi. tv100'ün haberine göre Altan Gencebay, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berna Arduç ile dünyaevine girdi. Çift, Beykoz'daki bir mekânda hayatlarını birleştirdi.

'HABERİMİZ YOKTU'

Nikâha Orhan Gencebay'ın katılmaması dikkat çekti. Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre; konuyla ilgili "Orhan bey ile nikâhtan haberimiz yoktu. Sade bir törenle evlenmişler" dedi.

screenshot-1.jpg

Altan Gencebay, eşiyle yer aldığı fotoğraflarını "Sağlıkla, huzurla, mutlulukla, saygıyla ve sevgiyle nasip olan kısmetimizle, her şeyin hayırlısı ve kolayıyla nice güzel günleri yaşamak dileğiyle sevgilim" notuyla paylaştı. Orhan Gencebay'ın oğlu Altan Gencebay, Azize Gencebay ile evliliğinden dünyaya geldi.

bnb.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN