Kişilik testi: Seçtiğin ayna sana gizli özelliğini söyleyecek

Kişilik testi: Seçtiğin ayna sana gizli özelliğini söyleyecek

Hepimiz bu dünyaya bize özgü belirli karakter özellikleriyle geliyoruz. Ancak, karakterimizin bazı özellikleri bizim için anlaşılmazdır ve bizi belirli eylemleri yapmaya iten şeyin tam olarak farkında değiliz. Seçtiğiniz ayna sizin gizli tarafınızı söyleyecek..

Her durumda, bilinçaltımız tarafından yönlendiriliriz. Bizi harekete geçmeye ve doğru kararlar vermeye itiyor. Ve nasıl çalıştığını anlamak için, davranışımızın doğasını belirlemeye ve bulmaya yardımcı olacak ve muhtemelen bilmediğiniz kişilik özelliklerini ortaya çıkaracak bazı psikolojik testleri geçmek yeterlidir.

Ve şimdi seçiminizin sizin hakkınızda ne gibi ilginç şeyler söyleyebileceğini öğrenmenin zamanı geldi mi?

ayna1.jpg

OVAL AYNA: KENDİNDEN ÇOK ÇEVREYE ODAKLANIR

Oval aynayı tercih edenler, kendilerinden çok çevreye odaklanırlar. Bu insanlar arkadaşlarını , akrabalarını, sevdiklerini ve meslektaşlarını mutlu etmek için her türlü çabayı göstermeye çalışırlar. Sadece dinlemeyi değil, aynı zamanda muhataplarını duymayı da biliyorlar. Sana tavsiye için geliyorlar. Bir kişiyi "okumak" için benzersiz bir yeteneğiniz var. Diğer insanlarla nasıl ilişki kuracağınızı biliyor ve biliyorsunuz .

Herhangi bir çatışma durumunda, bir arabulucu rolünü üstlenirsiniz. Size tamamen yabancı bir kişiyle sohbet başlatmak sizin için zor olmayacaktır. Ve hepsi sosyal ve arkadaş canlısı olduğunuz için. Harika bir mizah anlayışınız var ve sizden asla sıkılmıyorsunuz. Doğa size başkalarının dikkatini çekemeyen ama çekemeyen özel bir çekicilik kazandırdı.

İşte kişiliğinizin gizli özellikleri:

Olumlu özellikler:

Nezaket ve cömertlik;

Sosyallik;

Fedakarlık;

Başkalarını mutlu etme arzusu;

Duyarlılık ve duyarlılık.

Ama aynı zamanda olumsuz özelliklerden de yoksun değilsiniz:

Melankoli;

Omuzlarınıza aldığınız aşırı sorumluluk;

Kararsızlık;

“HAYIR!” Diyememek.

ayna2.jpg

ÜÇGEN AYNA: DOĞUŞTAN LİDER

Üçgen bir ayna seçen insanlar , doğuştan bir liderin niteliklerine sahiptir . Ancak onlar için asıl şey, işin kendisinden ve üretkenlikten ziyade ilerleme, büyüme, başarıdır. Rekabetçi bir ortamda çok konsantre davranırlar ve çok şey başarırlar. Hangi kararı vereceklerini ve onları başarıya neyin götüreceğini biliyorlar. Güven duymazlar.

Bu insanlar için itibarları çok önemlidir. Hata yapmaya alışık değiller. Bu insanlar nasıl iş yapılacağını ve yapıcı bir diyalogun nasıl kurulacağını biliyorlar. Mükemmel politikacılar ve liderler yaparlar. Onlara saygıyla ve hatta bazen korkuyla davranılır.

Bu tür insanlar hakkında şöyle diyorlar: “İşte yaşıyor.” Gerçekten de, çalışma anları çoğu zaman alır. İşyerine ilk gelenler onlar, her zaman haberdar olmaya ve durumu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.

Bir takımda nasıl çalışacaklarını biliyorlar ve sorunları nasıl çözeceklerini ve her durumdan bir çıkış yolu bulmayı biliyorlar. Ancak bazen bu insanlar, belirli eylemleri hemen gerçekleştirmek için takıntılı bir istek anlamına gelen kompulsif semptomlar görebilir.

Olumlu özellikleriniz:

Hırs;

Liderlik özellikleri;

Sosyallik;

Soruna odaklanma yeteneği;

Hızlı karar verme yeteneği.

Negatif özellikleriniz:

Sabırsızlık;

Risk almaya isteklilik;

Sonuç yönelimi;

Ben merkezlilik.

ayna3.jpg

DİKDÖRTGEN AYNA: GAYET MANTIKLI

Her durumda, mantık ilkeleri tarafından yönlendirilirsiniz. Kendinizi organize etme yeteneğiniz var. Çoğu zaman idari pozisyonlarda bulunursunuz. Çalışkanlığınız, kararlılığınız ve inatçılığınız birçok sorunu çözmenize yardımcı olur.

Ana karakter özellikleriniz pratiklik, dakiklik ve rasyonelliktir. Sesini asla yükseltmezsin. Sessizce ve acele etmeden konuşmaya alışkınsınız. Öne çıkmak gibi bir arzunuz yok ama aynı zamanda konuşmanız klişe ve klişelerle dolu.

Başkalarına karşı dürüst ve katısınız. Aynısı kıyafet seçiminde de görülebilir. Klasik ve sakin tonları tercih ediyorsunuz.

Duygularınızı kontrol altında tutmaya alışkınsınız. Bu nedenle, bazen başkalarının ne yaşadığınızı ve gerçekte hangi duyguları deneyimlediğinizi anlaması zordur. Daha kapalısınız ve boşuna “konuşmaya” alışık değilsiniz.

Olumlu kişilik özellikleri:

Aşka sadıksın;
Organize;
Israrcı;
Kesin.

Negatif kişilik özellikleri:

Yaratıcılık eksikliği;

Gizlilik;

İzolasyon;

Takıntı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN