Manisa çok şiddetli sallandı İstanbullular korktu! İstanbul depremini öne çekti mi? Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı

Manisa çok şiddetli sallandı İstanbullular korktu! İstanbul depremini öne çekti mi? Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı

Son dakika... Manisa çok şiddetli sallandı, İstanbullular korktu! Bu deprem büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Gece saatlerinde yaşanan deprem İstanbul depremini öne çekti mi? Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı...

Manisa'nın Soma ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Aydın ve Balıkesir gibi çevre illerden de hissedildi. Manisa Valisi Enver Ünlü, deprem sonrası yaptığı açıklamada herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını bildirdi.

MANİSA DEPREMİ İSTANBUL'U TETİKLER Mİ?

Deprem Profesörü Şükrü Ersoy, CNN Türk'te yaptığı canlı yayında, depremin İstanbul'dan hissedilmesinin mümkün olmadığını ve Marmara'daki fay hattını etkilemeyeceğini belirtti. Ersoy, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu ve 5.5'in üzerindeki depremlerin hasara neden olabileceğini hatırlattı. Ayrıca, Manisa ve çevresinde tarih boyunca yıkıcı depremlerin yaşandığını da sözlerine ekledi.

Manisa'daki deprem, Batı Anadolu'da uzun süredir yaşanan deprem sessizliğini bozdu. Ancak uzmanlar, bu depremin Marmara bölgesindeki fay hattını etkilemeyeceği konusunda hemfikir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN