KPSS yok, sınav yok! Lise mezunlarına dev fırsat! Ankara ve İstanbul’da bekçi alımı yapılacak

KPSS yok, sınav yok! Lise mezunlarına dev fırsat! Ankara ve İstanbul’da bekçi alımı yapılacak

Türkiye'nin farklı şehirlerinde yapılan personel alımları dikkatle takip ediliyor. Farklı kurumlarda farklı alımlar yapılırken 20 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla KPSS şartsız sınavsız lise mezunu bekçi alımı yapılacak aktarıldı. İşte bekçi alım detayları…

Türkiye'nin iki büyük şehrinde personel alımları hızla devam ediyor. Fırsat ayağınıza geldi. Lise mezunu adaylar KPSS şartsız sınavsız bekçi olma hakkına elinde tutuyor. Ankara ve İstanbul'da yapılacak personel alımlarının 20 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla başlayacak aktarıldı. İşte bekçi alım detayları…

BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

İstanbul ve Ankara gibi metropollerde Bekçi alımları için yeni ilanlar yayınlandı. İş arayan birçok kişinin dikkatinde yer alan bu ilanlar doğrultusunda İŞKUR İstanbul'da 23 bekçi pozisyonu için 17 farklı ilan yayınlandığını aktardı. Ankara'da ise 7 bekçi pozisyonu için 5 ilan bulunmaktadır. Şehrin güvenlik ihtiyacını karşılamak amacıyla büyük önem taşıyan bekçi alımları için detaylarda paylaşıldı.

Özel güvenlikte istihdam atağı; 6500 özel güvenlik personel alımı olacak... - Özel Güvenlik TV

BEKÇİ ALIM DETAYLARI

Bekçi olmak isteyen adaylar KPSS puanı olmaksızın kurumlara yerleşebilecek. Bu kapsamda adaylardan belli başlı nitelik ve beceri özellikleri isteniyor. Adayları sağlaması gereken kriterler şu şekildedir:

  • Güçlü ifade ve iletişim yeteneği
  • Sorun çözme ve inisiyatif kullanabilme yeteneği
  • Geçerli güvenlik sertifikasına sahip olma
  • Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilme
  • Bu niteliklere sahip olan adaylar, İŞKUR’un online platformu üzerinden başvurularını yapabilir ve detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Kura ile Üniversiteye Özel Güvenlik Görevlisi Personel Alımı İlanı

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN YAPILACAK

Bekçi alımları için başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebileceği gibi başvuru işlemlerinde de tamamlayabileceği aktarıldı. Güvenlik sektöründe çalışmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden detayları öğrenerek KPSS şartsız ilanlara başvuruda bulunabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN