Eski eşini katletti, oğlunu yaraladı! Ortaya çıkan yeni ayrıntılar kan dondurdu

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir adam eski eşini öldürüp, oğlunu yaraladı. Dehşet veren olayda yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Katiller caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin önüne geçilemiyor. Dehşet veren olay, Kocaeli'nin Gölcük Yeni Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Y. (48), eski eşi Sözen Tutci'yi (55) evlerinde ziyaret etti. Ziyaret kısa sürede kâbusa dönüştü. Mustafa Y., yanındaki tabancayla eski eşine ateş ederek katletti. Olayın ardından, kendisini korumak isteyen oğlu Vedat Y.'yi (32) de bacağından vurdu.

tttttt.jpg

BABASINA ATEŞ ETTİ

Vedat Y., evde bulunan bir başka silahla babasına karşılık verdi. Çıkan çatışmada baba ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Ağır yaralı Sözen Tutci hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mustafa Y. hastaneye kaldırıldı. Zanlının hayati tehlikesi olduğunu belirtildi. Oğlu Vedat Y. ise gözaltına alındı.

ttttrrrr.jpg

YILLARCA EŞİNDEN ŞİDDET GÖRMÜŞ

Ölen Sözen Tutci'nin, yıllarca eşinden şiddet gördüğü öğrenildi. 7 yıl önce eşinden boşanan Tutci'nin, 5 çocuğuyla yeni bir hayata başladığı öğrenildi.

KIZI İNTİHAR ETMİŞ

Geçen yıl bir oğlunu trafik kazasında kaybeden Tutci'nin 18 yaşındaki kızının ise İstanbul’da babasından kaynaklı yaşadıkları psikolojik sorunlar sebebiyle intihar ettiği ortaya çıktı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Sözen Tutci'nin eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı olduğu da ortaya çıktı. Yaşanan bu olay, bir kez daha kadına yönelik şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN