Dehşet! Kendisine içki satmayan işletmeciyi katletti

Dehşet! Kendisine içki satmayan işletmeciyi katletti

Ankara'da yaşayan Mete Atak, saat 22.00'den sonra kendisine içki satmayan tekel bayi işletmecisi Ümit Kaya'yı (37) 9 yerinden bıçaklayarak katletti, kardeşi Kazım Kaya'yı yaraladı.

Dehşet veren olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde yaşandı. Tekel bayi işleten Ümit Kaya ve kardeşi Kazım Kaya, iddiaya göre dükkanı kapatmak üzereyken aynı mahallede oturan Mete Atak, içki almak istedi.

hhhhh.jpg

Ümit Kaya, alkol satışının yasak olduğu saatin başladığını söyleyerek satış yapamadı. Çıkan kavgada Mete Atak, cebinde bulunan bıçakla Ümit ve Kazım Kaya'ya saldırdı. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi.

s92vyjg1pes9ktbvmghnpa.webp

TEKEL BAYİ İŞLETMECİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık görevlilerini de bıçakla tehdit eden Atak, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 9 yerinden bıçaklanan Ümit Kaya olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazım Kaya ise sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Gözaltındaki Mete Atak'ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

jjjjj.jpg

'3 ÇOCUĞU YETİM KALDI'

Kaya kardeşlerin akrabası Ferhat Berber, Mete Atak'ın uyuşturucu etkisinde olduğunu belirterek, katledilen Ümit Kaya'nın 3 çocuğu babası olduğunu ifade ederek 'Çocuklar öksüz kaldı' dedi.

Kemerli Jandarmasının Atak'ı uyuşturucu ile yakaladığını belirten Berber. "Niye salıyorsun geri? Tut ki millete zarar vermesin. Sürekli geliyordu, burada uyuşturucuyla dolanıyordu. Daha 1 hafta önce 60 yaşında insanlara saldırdı. Burası, ufak bir yer. 9 bin nüfusu olan bir yer. Tanıyor herkes birbirini. O çocuğa da yardım etmişliği var Ümit'in. 'Ailesi aç kaldı, susuz kaldı' diye para vermiş insan" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN