Katil yine tanıdık! Sokak ortasında katletti

Katil yine tanıdık! Sokak ortasında katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. İzmir'de İ.D. (24), birlikte yaşadığı Sidar Şimşek'i (20) sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Katiller caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin önüne geçilemiyor. Kadın cinayetinin adresi İzmir Bayraklı TOKİ konutları.

İddiaya göre saat 01.30 sıralarında İ.D. ile birlikte yaşadığı Sidar Şimşek henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. İ.D., yanındaki bıçağı çıkararak Şimşek'i sokak ortasında defalarca bıçaklayıp, kaçtı.

GENÇ KADIN KURTARILAMADI

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, kucağında çocukla koşan İ.D.'yi yakalarken, Sidar Şimşek Bayraklı Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Şimşek, burada kurtarılamadı.

9706381.jpg

Şimşek'in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İ.D.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu sürerken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, 2024 yılının ilk 6 ayında erkekler tarafından 205 kadın öldürüldü, 117 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN