Erkek şiddeti engellenemiyor! Çocuklarının gözü önünde darbetti

Erkek şiddeti engellenemiyor. Sakarya'da A.T. (36) boşanma aşamasındaki eşi T.C.T.'yi (32) sokak ortasında, çocuklarının gözü önünde darbetti. A.T. genç kadına ''Senin hakkın ölüm, öleceksin'' diye bağırırken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre A.T., boşanma aşamasındaki eşi T.C.T. ile sokak ortasında tartıştıktan sonra darbetmeye başladı.

verrr.jpg

BABALARINA ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR

Çiftin küçük yaştaki 2 çocuğu, babalarına engel olmaya çalıştı. Yere düşen genç kadını çevredekiler kurtardı. "Senin hakkın ölüm, öleceksin" diye bağıran A.T., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Genç kadın, hastaneye gidip darp raporu aldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kayda alındı.

Öte yandan, kadın platformları, kadın örgütleri ve şiddet mağduru kadınlar her fırsatta kadın cinayetleri ve kadına şiddete karşı caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini vurgulayarak yetkililere sesleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN