Gülerek kayıt aldı: Boşandığı eşinin selasını okuttu!

Bursa'da yaşanan ilginç ve bir o kadar da korkutucu bir olayda, Tuğçe Emir boşandığı Zafer Kufacı'nın kendi adına sela okuttuğunu öğrenerek şok oldu. Kufacı, eski eşi için okunan selayı ise cep telefonu ile gülerek kayıt aldı.

Tuğçe Emir ve Zafer Kufacı çiftinin 6 yıllık evliliği, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir buçuk yıl önce sona ermişti. Ayrılığın ardından Tuğçe Emir, sürekli ölüm tehditleri aldığını iddia ediyordu. Dün yaşanan olay ise bu iddiaları bir kez daha gündeme getirdi.

tttttt.jpg

Oturduğu mahalledeki camiden öğle namazı sırasında kendi adına sela verildiğini duyan Tuğçe Emir büyük bir panik yaşadı. Hemen camiye giderek durumu bildiren Emir, polis merkezine giderek eski eşinden şikayetçi oldu.

ESKİ EŞİ ÖLMEDEN SELASINI OKUTTU

Zafer Kufacı ise cami imamına eski eşinin bilgilerini vererek sela verilmesini sağladı ve bu anları cep telefonu ile kaydetti. Olayı duyan mahalle sakinleri de büyük şaşkınlık yaşadı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Tuğçe Emir'in ifadesinde, eski eşinin madde bağımlısı olduğunu ve daha önce de benzer tehditlerde bulunduğunu belirtti. Mahalle sakinleri ise Zafer Kufacı'nın bu eyleminin planlı olduğunu düşünüyor.

PSİKOLOJİK ŞİDDET

Uzmanlara göre bu olay, kadına yönelik şiddetin ne denli vahim sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Boşandıktan sonra bile eski eşinden şiddet gören kadınların yaşadığı psikolojik travma oldukça büyük. Bu tür olayların önlenmesi için yasal düzenlemelerin güçlendirilmesi ve toplumda farkındalık yaratılması gerekiyor.

Polis, şüpheli Zafer Kufacı'yı gözaltına alarak ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan, kadın örgütleri kadın cinayetleri ve kadına şiddet konusunda, kadınların güvenliğinin sağlanması için yetkililere sık sık çağrıda bulunuyor.

20240724aw253243-6.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN