Kadına şiddet engellenemiyor! Ellerinden ve ayaklarından bağlayıp darbetti

Kadına şiddet engellenemiyor! Ellerinden ve ayaklarından bağlayıp darbetti

Kadına şiddet engellenemiyor. KADES'ten gelen ihbarla harekete geçen ekipleri M.B.'yi, boynundan ve ayaklarından iple bağlanarak darbedilmiş halde buldu. M.B. kendisine dehşeti yaşatan eşinden şikayetçi oldu.

Şüpheli, sanık ve katiller caydırıcı cezalar almadıkça, önleyici tedbirler uygulanmadıkça kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. Kadına şiddetin adresi Muğla. Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Toparlar Mahallesi'nden Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden gelen ihbar sonrası harekete geçti. Olay yerine giden ekipler, M.B.'ın salonda boynundan ve ayaklarından iple bağlanmış şekilde darbedilmiş olarak buldu.

TUTUKLANDI

Hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki M. B., eşinden şikayetçi oldu. Savcılığın talimatıyla eşini darbettiği ileri sürülen S.B. (50) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S. B., 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN