Fenerbahçe forvetinde büyük rekabet

Fenerbahçe forvetinde büyük rekabet

Sow’un da gelişiyle Fenerbahçe'de forvet hattı iyice zenginleşti. Forma savaşından kimin galip çıkacağı belirsiz ama şansı en az olan isim Fernandao gibi görünüyor.

Moussa Sow'un da gelmesiyle Fenerbahçe'nin forvet hattında büyük bir rekabet yaşanacak. İleri uçta kimsenin yeri garanti değil. Hollandalı çalıştırıcı Advocaat, Van Persie'yi çoğu maçta forvet arkasında kullanma kararı aldıktan sonra, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Fernandao'dan hangi ismin ilk 11'de oynayacağına antrenman performansına göre karar verecek.

SOW İLK 11'DE OYNAYACAK MI?

Advocaat ileri uçta ilk tercihinin 4-4- 2 sisteminde Van Persie-Sow ikilisi olduğu, tek forvetli sistemde de Sow'un yine 11'de oynayacağı öğrenildi. Emenike kanatta kullanılırken, halen sakat olan Fernandao büyük bir ihtimalle sadece kupa maçlarında oynayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN