Fenerbahçe Diego Ribas'a kapıyı gösterdi

Fenerbahçe Diego Ribas'a kapıyı gösterdi

Sarı-Lacivertliler, geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Diego Ribas ile yollarını ayırıyor. Yönetim, Brezilyalı oyuncuya, kendisine kulüp bulması için haber gönderdi.

Fenerbahçe'de Diego Ribas dönemi resmen sona eriyor... Sarı-Lacivertlilere imza attığı 2014 yılından bu yana kendisinden çok şey beklenmesine rağmen performansını istenilen düzeye getirmeyi başaramayan Brezilyalı futbolcuya haber gönderen yönetim, ondan kulüp bulmasını istedi.

16-06/04/auto-fenerbahce-de-diego-ribas-ruzgari-6277810_o.jpg

Fenerbahçe'nin Diego Ribas ile yollarını ayırması bekleniyor / FOTO: Sosyal Medya

Milliyet'in haberine göre; Diego Ribas'ın Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Yıllık 3 milyon euro garanti ücret kazanan Brezilyalı futbolcunun Sarı-Lacivertli ekibe mâliyeti, aldığı 5 milyon euro imza parasıyla birlikte şimdiye kadar 11 milyon euro'yu ulaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN