O banka talih kuşunu uçurdu! Tek bir SMS ile 550 TL’yi cebinize koyacak!

O banka talih kuşunu uçurdu! Tek bir SMS ile 550 TL’yi cebinize koyacak!

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar dikkatle takip edilirken o banka tek bir SMS ile 550 TL'yi cebinize koyuyor. Hemen SMS gönderen ödemesini alıyor. İşte tüm detaylar…

Bankalar müşteri kapma yarışına devam ederken yeni müşteriler için yeni kampanyalarda devam ediyor. Bankaların yapmış olduğu açıklamalar ile birlikte kampanyalar duyurulurken geri ödeme imkanı ile pek çok farklı avantaj sağlanıyor. Kredi faizlerindeki artış ile birlikte vatandaş kara kara düşünürken faizsiz kredi imkanları da yakından takip ediliyor. Müşterinin bedava alışveriş yapma imkanını doğuran faizsiz krediler tercih edilirken İş Bankası yeni kampanyasını duyurdu.

Belirlenen tarihler arasında geçerli olan kampanya ay sonuna kadar devam edecek. İş Bankası mart sonu uyarısı yaparken yeni yıl ile birlikte müşterilere de pek çok farklı avantaj sağlandı. Geri ödeme olarak sağlanan liralar tekrar alışveriş yapma fırsatı sağlarken 550 TL'lik geri ödeme fırsatı tanınıyor.

İŞ BANKASI'NDAN 550 TL ÖDEME

İş Bankası hesabı bulunan milyonlarca vatandaş yeni kampanyaları da dikkatle takip ediyor. İlk kez Kredi başvurusunda bulunan ve onaylanan müşterilere 250 TL ödeme yapılacak aktarıldı. Bankaya dijital Yollar üzerinden başvuruda bulunanlara daha farklı avantajlar sağlanıyor. Bunun yanı sıra yapılan 250 TL'ye ek olarak müşteriye özel 350 TL geri iade fırsatı tanınıyor. Bu kapsamda mobil temassız ya da TR Karekod ile tamamlanacak harcamalarda koşulsuz 350 TL ödeme yapılacak.

is-bankasi-ilk-kredi-550.png

Mart ayında birçok farklı avantaj sağlayan İş Bankası 550 TL kampanyası ile birlikte müşterinin yüzünü güldürüyor. 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanya için banka tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

is-bankasi-1.jpg

''31 Mart 2024 tarihine kadar Bankamızdan ilk kez kredi kartı alan müşterilerimiz dijital kullanım tercih etmeleri halinde 250 TL, yapacakları mobil temassız ya da TR karekod işlemleri üzerinden ise toplam 300 TL’ye varan MaxiPuan ödülü ile toplam 550 TL MaxiPuan kazanabileceklerdir''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN